© 2019 Valhalla Radio

Sudden


Tjena, Sudden här!

 

Jag är radiopratare här på Valhalla Radio och har inriktat mig mest på metal, då främst folk-, black- och deathmetel.. Jag har alltid haft intresse för musik och har två egna musikprojekt på sidan av. 

 

När jag inte sänder radio eller komponerar musik umgås jag gärna med min fru och våra tre gemensamma barn. Till vardags jobbar jag som snickare på en av Sveriges största träindustri där jag bygger modulhus.

 

Jag är uppvuxen med musik och lyssnar egentligen på all typ av musik - all musik utom Rap, hiphop och Rnb. Med andra ord så lyssnar jag på all musik utom den musiken som spelas i "vanlig" radio. Därför älskar jag Valhalla radio. För vi på Valhalla radio spelar musiken ingen annan spelar.

 

Dom absolut bästa grupperna inom vikingarocken är utan tvekan Ultima thule, Njord och Heidrun.

 

När det gäller metal så finns det för mycket att räkna upp, men två nyupptäckta metalgrupper är grupperna Nightbringer och Wormwitch som jag fastnade för stort.

 

Jag sänder för tillfället programmet "Rocka med Sudden" på Valhalla Metal Radio. Men jag kommer även sända skön och bra vikingarock i Valhalla Viking också.

 

Vi hörs i Valhalla!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now